NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

AMPLIFY by Girls in Tech: Οι γυναίκες startuppers στο προσκήνιο

AMPLIFY by Girls in Tech: Οι γυναίκες startuppers στο προσκήνιο
16_07_2018 | 10:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στις 3 Οκτωβρίου, στα κεντρικά γραφεία της Zendesk στο Σαν Φρανσίσκο, οι γυναίκες startuppers έχουν ένα σημαντικό ραντεβού: τον τελικό της AMPLIFY, ενός διαγωνισμού που χαρακτηρίζεται ως «must» για «τους επιχειρηματίες, τους επενδυτές, τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές που εξερευνούν τις νέες τάσεις στην καινοτομία και την τεχνολογία».

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου event, οι γυναίκες θα παρουσιάσουν τις early-stage τεχνολογικές startup τους σε ένα πάνελ από έμπειρους ειδικούς του χώρου και επενδυτές. Η τελική επιλογή θα γίνει με βάση την καινοτομία και τη βιωσιμότητα του εκάστοτε προϊόντος, ενώ η νικήτρια θα λάβει 20.000 δολάρια σε χρηματοδότηση αλλά και επιπρόσθετη υποστήριξη, όπως χώρο για γραφεία και υπολογιστή.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Girls in Tech AMPLIFY, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, «η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εμπνευσμένες ομιλίες από γνωστούς ηγέτες της βιομηχανίας, διπλωμάτες, μερικές από τις πιο επιτυχημένες ιδρύτριες τεχνολογικών startups αλλά και στελέχη εταιρειών υψηλής τεχνολογίας».

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει, η προθεσμία λήγει στις 15 Αυγούστου και οι φιναλίστ θα ειδοποιηθούν στις 11 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις γίνονται από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr