NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

Έχετε μία ερώτηση; Ρωτήστε στο Instagram με open-ended ερωτήσεις σε ένα story

Έχετε μία ερώτηση; Ρωτήστε στο Instagram με open-ended ερωτήσεις σε ένα story

Η σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης γίνεται ευκολότερη από ποτέ στο Instagram. Από τα τελευταία features είναι η δυνατότητα να κάνεις ερωτήσεις στα Instagram Stories. Οι χρήστες είχαν ήδη τη δυνατότητα να προσθέτουν yes/no polls, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής καθώς και emoji sliders. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που το Instagram επιτρέπει τις open-ended ερωτήσεις στους followers.

Έτσι σε αντίθεση με τα προηγούμενα, αυτό το feature επιτρέπει στους χρήστες να ρωτάνε ερωτήσεις που μπορούν να έχουν πολύ μεγάλες απαντήσεις. Εκτός λοιπόν από το να ρωτήσεις τους followers σου αν αυτό που φοράς είναι όμορφο, και να απαντήσουν κάτι σύντομο, πλέον μπορείς να κάνεις και άλλου τύπου ερωτήσεις, επιτρέποντάς τους να απαντήσουν με όσες λέξεις θέλουν. Πώς αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει σε μία ερώτηση όπως για παράδειγμα ποιο είναι το νόημα της ζωής;  

Προσθέτοντας νέα features και βελτιώνοντας το interface του το Instagram προσπαθεί να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες-επιθυμίες των χρηστών του και να δημιουργεί νέες, ώστε να τους κρατά engaged! 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr