NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Viber: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των χρηστών στο bot προβλέψεων για τα αποτελέσματα των αγώνων του World Cup

Viber: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των χρηστών στο bot προβλέψεων για τα αποτελέσματα των αγώνων του World Cup

Περισσότεροι από 4,3 εκ. χρήστες συμμετείχαν στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του απόλυτου World Cup Football Fan

Κατά τη διάρκεια των 64 αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Rakuten Viber, μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, σημείωσε μια πολύ σημαντική επιτυχία με την μοναδική εμπειρία του Viber’s World Cup Chat Leaderboard. Στην πρωτότυπη αυτή ενέργεια συμμετείχαν 4,3 εκ. χρήστες που συνολικά έκαναν 42 εκατομμύρια προβλέψεις. Από την Ελλάδα συμμετείχαν συνολικά 103.000 χρήστες. 

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να προβλέψουν τα ακριβή αποτελέσματα των αγώνων και μέσα από τον παγκόσμιο πίνακα κατάταξης, αλλά και τους ιδιωτικούς πίνακες που δημιούργησαν με τους φίλους τους, μπόρεσαν να αναδείξουν τις προγνωστικές τους ικανότητες και τη βαθιά γνώση τους για το ποδόσφαιρο. 

Για κάθε πρόβλεψη που έκαναν, οι χρήστες συγκέντρωναν πόντους. Όσοι κατάφερναν να προβλέψουν με επιτυχία εκτός από τη νικήτρια ομάδα και τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων κέρδιζαν επιπλέον πόντους. Οι πίνακες κατάταξης έδιναν στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους σε πραγματικό χρόνο και να συγκρίνουν την απόδοσή τους με την απόδοση των φίλων τους, αλλά και των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον κόσμο.

Ο Deyan Yankov από τη Βουλγαρία συγκέντρωσε 112 πόντους και αναδείχθηκε ο απόλυτος World Cup Football Fan ανάμεσα στους πάνω από 4,3 εκατομμύρια χρήστες του Viber που έλαβαν μέρος στον παγκόσμιο πίνακα κατάταξης! Εκτός από τη διάκριση ο Deyan κέρδισε επίσης ένα ταξίδι VIP για δύο άτομα στο Camp Nou για να παρακολουθήσει τον El Clásico  αγώνα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο CEO της Viber, Djamel Agaoua, κάλεσε προσωπικά τον Deyan για να του ανακοινώσει τα νέα της νίκης του. Δείτε το σύντομο βίντεο της επικοινωνίας του Djamel Agaoua με τον μεγάλο νικητή:

«Το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να ανταγωνιστώ εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο και τελικά να πετύχω αυτή τη διάκριση ήταν μοναδικό συναίσθημα για μένα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος μέχρι και την τελευταία πρόβλεψη. Ταυτόχρονα, πάντα πίστευα στο ταλέντο μου να προβλέπω τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων και μέσα μου έλεγα ότι ναι θα μπορούσε στο τέλος να είμαι εγώ αυτός που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο», σχολίασε από την πλευρά του ο νικητής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλύτερος στις προβλέψεις Έλληνας χρήστης σκαρφάλωσε στη 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης συγκεντρώνοντας 104 πόντους. 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι χρήστες πρόβλεψαν με επιτυχία τη νικήτρια ομάδα για το 53% των αγώνων του WorldCup, ενώ για το 7,8% των αγώνων οι χρήστες πέτυχαν με απόλυτη ακρίβεια και το τελικό σκορ. Το παιχνίδι Γερμανίας-Σουηδίας ήταν ο αγώνας με τις περισσότερες επιτυχίες αφού το 27% των χρηστών κατάφερε να προβλέψει το αποτέλεσμά του. Ο αγώνας Αγγλία-Παναμάς, από την άλλη πλευρά, αποδείχτηκε το πιο απρόβλεπτο παιχνίδι, αφού μόνο το 0,02% των χρηστών έκανε τη σωστή πρόβλεψη για το τελικό σκορ. 

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, το Viber μοίρασε δώρα στους χρήστες που έκαναν τις τέλειες προβλέψεις. Ειδικότερα δόθηκαν 2 εκ. πακέτα αυτοκόλλητων, κουπόνια για κλήσεις Viber Out συνολικής αξίας 200.000 δολαρίων και 3.000 κουπόνια για ταινίες HD στη RakutenTV. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr