NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Eyewide σχεδίασε τα νέα websites της Mykoniati Group of Hotels

H Eyewide σχεδίασε τα νέα websites της Mykoniati Group of Hotels

Ο όμιλος Mykoniati Group of Hotels που εδρεύει στο δυτικό κομμάτι της χερσονήσου Κασσάνδρα στην Χαλκιδική, επέλεξε για ακόμη μια φορά την Eyewide Digital Marketing Agency για το σχεδιασμό των νέων responsive websites των ξενοδοχείων του.

Το mykoniatihotels.gr πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εύκολη χρήση, φιλική προς τον επισκέπτη του website, με responsive τεχνική για να λειτουργεί άρτια σε όλες τις συσκευές. Μέσα από το μοντέρνο design του, μεταφέρει στον χρήστη τη φιλοσοφία των ξενοδοχείων, ενώ παράλληλα του παρέχει όλη την πληροφορία που χρειάζεται για να ενημερωθεί και να οργανώσει τις διακοπές του.

Εκτός από τη σχεδίαση του website η Eyewide Digital Marketing Agency ανέλαβε τη διάρθρωση της δομής της ιστοσελίδας καθώς και το editing των κειμένων.
MYKONIATI GROUP OF HOTELS

Ο όμιλος Mykoniati Group of Hotels διαθέτει δύο ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής δίπλα στις σμαραγδένιες παραλίες του Θερμαϊκού κόλπου.  Το Secret Paradise Hotel & Spa που προσφέρει οικογενειακές διακοπές υψηλής ποιότητας και λειτουργεί όλο τον χρόνο, και το ξενοδοχείο Alkyonis που προσφέρει εντυπωσιακή θέα στον Θερμαϊκό κόλπο και στα βουνά του Ολύμπου.
EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

H Eyewide Digital Marketing Agency - με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης - δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing και αντιμετωπίζει σφαιρικά και με επαγγελματισμό το κάθε project που αναλαμβάνει, σχεδιάζοντας ανταγωνιστικές στρατηγικές και παρέχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα.

Πρόσφατα η Eyewide διακρίθηκε ως Best Hotel Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, και απέσπασε άλλα δύο βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2018.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr