NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Accademia Pizzaioli: Σεμινάρια μαγειρικής για σεφ & λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας και τον Ιούλιο!

Accademia Pizzaioli: Σεμινάρια μαγειρικής για σεφ & λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας και τον Ιούλιο!

Μήνας με πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων ιταλικής γαστρονομίας ο Ιούλιος στην Accademia Pizzaioli για επαγγελματίες σεφ και ερασιτέχνες, με μαθήματα για κλασσική ιταλική πίτσα, χειροποίητα ζυμαρικά, πολύχρωμα gnocchi, «σκεπαστή» pizza και δροσιστικό limoncelo!

Κερδίστε τις καλύτερες κριτικές φέτος το καλοκαίρι στο εστιατόριο ή την κουζίνα σας μαγειρεύοντας παραδοσιακές και ιδιαίτερες ιταλικές συνταγές, που θα διδαχθείτε δίπλα σε καταξιωμένους Ιταλούς σεφ της Accademia Pizzaioli. Την έναρξη έκαναν τα σεμινάρια για Pizza Classica/Napoletana και Pasta fresca e Ripiena στις αρχές του μήνα, ενώ  την Τρίτη 17/7  με επίκεντρο τα «Gnocci Tricolore», οι συμμετέχοντες έμαθαν να δημιουργούν απολαυστικά Gnocchi στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, με διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών!

Την Τρίτη 24/7 τα σεμινάρια της Ακαδημίας συνεχίζονται με Pizza Schiacciata e Ripiena, όπου θα ανακαλύψετε τα μυστικά για τις φημισμένες σκεπαστές πίτες της παραδοσιακής ιταλικής γαστρονομίας, ενώ την Τρίτη 31/7 θα γνωρίσετε την τέχνη του Limoncelo-Dolci Tradizionali, του πιο γνωστού και αγαπημένου λικέρ που δεν μπορεί να λείπει από το ιταλικό σας «τραπέζι».  

Η διάσημη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας, με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες (chef, αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες και επαγγελματίες εστίασης όπως managers, ιδιοκτήτες, υπεύθυνους διαχείρισης χώρων εστίασης) που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας. Ήδη οι πρώτοι απόφοιτοι έχουν πραγματοποιήσει τα πρώτα ολοκληρωμένα προγράμματα, ενώ λάτρεις της ιταλικής κουζίνας παρακολουθούν συνεχώς τα λαχταριστά σεμινάρια της σχολής.

 Ανακαλύψτε το πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων της Ακαδημίας στο accademia-pizzaioli.gr.  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr