NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Προκήρυξη νέων θέσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων» του ΕΚΠΑ

Προκήρυξη νέων θέσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων» του ΕΚΠΑ
25_07_2018 | 12:05 25_07_2018 | 13:45
epixeiro icon Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων (University of Athens MBA - UoA MBA)» είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) απαιτεί την επιτυχή παρακολούθηση δέκα έξι (16) μαθημάτων και την εκπόνηση Διπλωματικής Εργασίας.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων» έχει ως αντικείμενο την εκπαίδευση επιστημόνων σε σύγχρονους τομείς και επιστημονικά πεδία της διοίκησης των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Ειδικότερα, ο σκοπός του προγράμματος είναι να αναπτύξει την κουλτούρα και τις δεξιότητες που χρειάζονται, έτσι ώστε οι απόφοιτοι του να γίνουν ηγετικά στελέχη στον τομέα των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσφορά ενός ευρύτατου θεωρητικού και πρακτικού οπλοστασίου γνώσεων διοίκησης επιχειρήσεων, ανάπτυξης στρατηγικής σκέψης και δεξιοτήτων κριτικού πνεύματος, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά διευθυντικών στελεχών, ικανών να αναλύουν τις εταιρικές προκλήσεις και ευκαιρίες και συγχρόνως να διαμορφώνουν και να υλοποιούν καινοτόμες και αποτελεσματικές επιχειρηματικές πολιτικές και στρατηγικές σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

To ΠΜΣ «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων» προσφέρει τρεις ειδικεύσεις και δέχεται μέχρι 90 άτομα ανά ειδίκευση:

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη "Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων" λήγει την 20η Σεπτεμβρίου 2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ολοκληρωμένες υποψηφιότητες βάσει των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα ενταχθούν σε διαδικασία προεπιλογής πριν την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

Η υποβολή αίτησης υποψηφιότητας για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων» μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με e-mail στη διεύθυνση mba@econ.uoa.gr στο οποίο θα έχετε επισυνάψει την αίτηση καθώς και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω (δείτε σχετικές οδηγίες, σχετικό υπόδειγμα αίτησης εγγραφής).
  • Ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του ΠΜΣ " Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων", στη διεύθυνση: Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, 5ος όροφος, γραφείο 508, Αθήνα Τ.Κ. 105 59, υπόψη κας Παπαγιάννη (δείτε σχετικές οδηγίες).
  • Με κατάθεση της αίτησης στη γραμματεία του Προγράμματος (Υπεύθυνη: Κα Παπαγιάννη) στη διεύθυνση:
  • Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου (είσοδος από Σοφοκλέους 1), στον 5ο όροφο, γραφείο 508, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 (δείτε σχετικές οδηγίες).
  • Συμπληρώνοντας την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα υποβολής αίτησης (δείτε σχετικές οδηγίες).

Πληροφορίες

Αναλυτικές πληροφορίες παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ.

Επιπλέον τρόποι επικοινωνίας αποτελούν:

  • Διεύθυνση: Γρυπάρειον Μέγαρον, Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, Αθήνα, Τ.Κ. 105 59, 5ος όροφος, γραφείο 508.
  • Τηλέφωνο: 210 368 9453
  • E-mail: mba@econ.uoa.gr
  • Facebook
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr