NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

ThesSummerSchool: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας (23-29 Αυγούστου)

ThesSummerSchool: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας (23-29 Αυγούστου)

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Χ.Α.Ν.Θ., διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, στο Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. στο Νυμφαίο. Σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον οι μαθητές-τριες (14 με 18 ετών) που θα συμμετέχουν θα έχουν ερεθίσματα και εμπειρίες με στόχο να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τις ικανότητές τους, να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους και να προετοιμαστούν για το μέλλον τους μετά το σχολείο.

Στις 7 ημέρες του θερινού σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις από καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πάνω σε θέματα όπως οι επιχειρήσεις και οι λειτουργίες τους, η παρουσίαση επιχειρηματικής ιδέας, η δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου, η ηγεσία και η επιλογή επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Παράλληλα θα συμμετέχουν σε ομιλίες/συζητήσεις με προσκεκλημένους που διακρίνονται στον χώρο του επιχειρείν, ενώ θα επισκεφθούν και τοπικές επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα ζήσουν κατασκηνωτικές εμπειρίες! Οι ψυχαγωγικές / εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα προσφερθούν στη διάρκεια του θερινού σχολείου έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την περίσταση: παιχνίδια ρόλων, μαθήματα προσανατολισμού, πορείες στη φύση κ.α. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εκπαίδευση διασκέδαση!

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 390€ και περιλαμβάνει τη διαμονή - διατροφή των συμμετεχόντων, το εκπαιδευτικό υλικό, τις επισκέψεις - δραστηριότητες και τις μετακινήσεις από/προς τη Θεσσαλονίκη. Με τη λήξη του προγράμματος θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.


 Περίγραμμα Thes Summer School At Camp 2018 (983.11 KB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr