NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κύπρος
ανάγνωση

Τράπεζα Κύπρου: Νέες χρεώσεις για συναλλαγές από το ταμείο

Τράπεζα Κύπρου: Νέες χρεώσεις για συναλλαγές από το ταμείο
03_08_2018 | 13:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Κύπρος

Σε ισχύ τέθηκαν από χθες, 1 Αυγούστου 2018, στην Κύπρο, οι νέες χρεώσεις της Τράπεζας Κύπρου, οι οποίες παρουσιάζονται αυξημένες για συναλλαγές με επιταγές και υπηρεσίες στο ταμείο. Την ίδια στιγμή, οι τραπεζικές εργασίες που εκτελούνται μέσω διαδικτύου χρεώνονται λιγότερο ή και καθόλου.

Έτσι, αυξάνεται η χρέωση για έκδοση βιβλιαρίου επιταγών στα €25 όταν το βιβλιάριο παραγγελθεί από το δίκτυο καταστημάτων και στα €16 όταν παραγγελθεί από το διαδίκτυο. Επιβάλλεται, επίσης, τέλος €2 για εξαργύρωση επιταγών της Τράπεζας Κύπρου. Για κάθε ανάληψη, η Τράπεζα θα χρεώνει με 1‰ (τοις χιλίοις) με ελάχιστο €0,05 και μέγιστο €2.

Εισάγεται τέλος €0,15 για μεταφορές μεταξύ λογαριασμών από το ταμείο, για μεταφορές σε γενικό λογαριασμό τρίτου προσώπου και για καταθέσεις έναντι τρίτου λογαριασμού. Για μεταφορές μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών πελατών σε ευρώ ή στο ίδιο ξένο νόμισμα εντός της τράπεζας δεν γίνεται καμία χρέωση για μεταφορά μέχρι €5.000, ενώ υπάρχει χρέωση €5,00 για μεταφορές πάνω από €5.000.

Υπενθυμίζεται πως σε παρόμοιο μήκος κύματος κινούνται και οι χρεώσεις της Ελληνικής Τράπεζας, οι οποίες ανακοινώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο.

Με πληροφορίες από Καθημερινή, philenews

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr