NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Αυτό που θα κάνουν οι άλλοι στο μέλλον, εσύ κάντο τώρα και ξεχώρισε στον digital κόσμο!

Αυτό που θα κάνουν οι άλλοι στο μέλλον, εσύ κάντο τώρα και ξεχώρισε στον digital κόσμο!

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις στον χώρο του digital, να έχεις μία πολλά υποσχόμενη καριέρα και να βρίσκεσαι ένα βήμα πιο μπροστά από όσους θα μάθουν αύριο όσα εσύ θα διδαχθείς σήμερα, πρέπει να επιλέξεις πολύ προσεκτικά το πού και από ποιους θα εκπαιδευτείς.

Γιατί να ακολουθήσω το επάγγελμα του Digital & Social Media Marketing Specialist; 

Η ζήτηση για κάποιον ικανό και σωστά εκπαιδευμένο Digital & Social Media Marketing Specialist τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι πολύ μεγάλη καθώς οι γνώσεις digital marketing είναι αναγκαίες σ’ όλες τις θέσεις και για κάθε ιεραρχία στις επιχειρήσεις.  Τα digital και social κανάλια ενσωματώνονται στις δραστηριότητες των επιχειρήσεων και αρχίζουν να κρίνονται απαραίτητα για την εξέλιξη και λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών.

Αν σε ενδιαφέρει, λοιπόν, να γίνεις και εσύ ένας digital marketing “super hero”, δηλαδή να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, επίλεξε να παρακολουθήσεις το καλύτερο diploma επαγγελματικής κατάρτισης για Digital & Social Media στελέχη στην Ελλάδα.

Ποιο είναι το πληρέστερο και σοβαρότερο course για Digital & Social Media Marketing;  

Η KnowCrunch διαθέτει το πληρέστερο και βραβευμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελλάδας σε Digital & Social Media.

Το Digital & Social Media Diploma, επί σειρά ετών βραβευμένο στα Social Media Awards του Social Media World ως η καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα για Digital & Social Media επικοινωνία, απευθύνεται σε φοιτητές, στελέχη, επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικό επίπεδο EQF 5 που καλύπτει το σύνολο των καναλιών, στρατηγικών και εργαλείων στα digital & social media.

To course αυτό είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την ανταγωνιστική αγορά εργασίας και παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των εταιριών της αγοράς. Το προτιμούν τα σημαντικότερα brands & agencies όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί: 800 απόφοιτοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και πάνω από 150 εταιρείες & brands της αγοράς έχουν επιλέξει την KnowCrunch.

Το Professional Diploma in Digital & Social Media, διάρκειας 136 ωρών, θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη, με εισηγητές τους καλύτερους έμπειρους επαγγελματίες αγοράς, σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece

Αυτό που θα κάνουν οι άλλοι στο μέλλον, εσύ κάντο τώρα και ξεχώρισε στον digital κόσμο!

Σε ποιους απευθύνεται το Digital & Social Media Diploma της KnowCrunch;

Το Digital & Social Media Diploma απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να εξελιχθούν στο επάγγελμά τους ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να  αποκτήσουν μοναδικές γνώσεις και να εξελιχθούν στην καριέρα τους ή να ξεχωρίσουν στον τομέα τους και σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι απόφοιτοι της KnowCrunch προτιμώνται από την αγορά και έχουν 80%-100% απορρόφηση εργασίας ενώ η KnowCrunch αλλά και οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση εργασίας ή συνεργασιών. 

Τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής, διεθνής σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival.com και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα βασίζεται σε διεθνείς πρακτικές μέσα από την καρδιά των εξελίξεων την Αμερική και ανανεώνεται καθημερινά.

Τι πρέπει να γνωρίζει καλά ένας Digital & Social Media Marketing Specialist; 

Οι γνώσεις ενός Digital & Social Media Marketing Specialist πρέπει να είναι πολύπλευρες ώστε να έχει τη γνώση όλων των εργαλείων και καναλιών που από μόνο του το digital marketing μας διαθέτει.  Συγκεκριμένα, Email marketing, Mobile marketing, Social media marketing ,Web Marketing, την μεθοδολογία τους και τις ιδιαιτερότητές τους.  Επίσης,  πρέπει να έχει πλήρη γνώση για όλα τα σημαντικά social media , social networks και τα features τους & τέλος να έχει εντρυφήσει σε τακτικές και στρατηγικές επικοινωνίας και marketing πάνω στα παραπάνω κανάλια.

Στο Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch δίνεται ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όσους είναι ήδη στελέχη ή όσους αναζητούν νέα εργασία καθώς τους προσφέρεται ό,τι πιο καινούριο υπάρχει στον χώρο των Digital & Social Media.

Οι θεματικές ενότητες της ύλης πηγάζουν από το εξωτερικό, ανανεώνονται μέχρι την τελευταία στιγμή και καλύπτουν στο 100% αυτών των αναγκών. Οι ενότητες που καλύπτονται είναι:

  • Digital & Social Media Era
  • Web Sites
  • Search Engine Optimization
  • Social Media & Social Networks
  • Social Media Marketing & Management
  • Content Marketing
  • Mobile Marketing
  • E-mail Marketing
  • Digital & Social Media Advertising Campaigns
  • Digital & Social Media Analytics
  • Digital & Social Media Tactics & Methodologies
  • Digital & Social Media Strategy

Μην χάνεις χρόνο, κλείσε εγκαίρως την συμμετοχή σου πριν εξαντληθούν οι θέσεις:

H τιμή παρακολούθησης είναι για τις έγκαιρες εγγραφές: 1.150€. Για τους άνεργους, φοιτητές, το alumni της KnowCrunch και ομάδες άνω των 2 ατόμων: 1.450€. Η κανονική τιμή του course είναι: 1.750€.

Extra info! 

Course duration:136 hours | 10 Σεπτεμβρίου -20 Δεκεμβρίου

Dates- Hours:     Δευτέρα, Τρίτη & 4 Τετάρτες 18:00-22:00 (4 hours)

Course's Venue: Μέγαρο Μουσικής 25ης Μαρτίου & Παραλία ΤΚ 54646 Ground floor, Room CR-1

Final certification: KnowCrunch & Deree

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr