NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

4ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ»

4ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ»
24_08_2018 | 09:45 24_08_2018 | 09:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Επιμελητήριο Κιλκίς με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνουν το 4ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και τον περιβάλλοντα χώρο.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 30/8 έως και την Κυριακή 2/9/2018.

Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να προβάλλει και να αναδείξει τις επιχειρηματικές δυνατότητες, τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει ακόμη για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες - καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!

Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο παρελθόν ο θεσμός του Φεστιβάλ κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr