NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

4 τρόποι για να ξεχωρίσει το brand σας στο Instagram με εκπληκτικό περιεχόμενο!

4 τρόποι για να ξεχωρίσει το brand σας στο Instagram με εκπληκτικό περιεχόμενο!
06_09_2018 | 14:00 06_09_2018 | 14:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Με πάνω από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες ημερησίως που επισκέπτονται επαγγελματικά προφίλ στο Instagram, έχει δημιουργηθεί τεράστιος ανταγωνισμός στα brands, στην προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν. Σε αυτό που πρέπει να επενδύσουν τα brands σίγουρα είναι η δημιουργία καλού και ποιοτικού περιεχομένου, που οδηγεί σε αποτελέσματα.  

Ακολουθούν 4 tips!

1) Κάντε το brand σας να ξεχωρίσει

Όταν δημιουργείτε διαφημίσεις να χρησιμοποιείτε σωστά τα στοιχεία που συνθέτουν το brand σας για να καθιερώσετε μία σταθερή και ολιστική εταιρική ταυτότητα, που θα βοηθήσει τους καταναλωτές να σας αναγνωρίζουν και να σας θυμούνται. Προσέξτε λοιπόν τα logo σας, τα χρώματα που χρησιμοποιείτε, ακόμα και τη γραμματοσειρά σας, να είναι παντού τα ίδια.

2) Δημιουργήστε πρώτα περιεχόμενο για κινητά

Όπως έχει αποδειχτεί οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν όλο και περισσότερο με το περιεχόμενο από τα κινητά, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Έτσι αν θέλετε να «φτάσετε» σε περισσότερους ανθρώπους, δημιουργήστε πρώτα περιεχόμενο και designs για κινητά.  

3) Χρησιμοποιείστε πλήρως τον κατακόρυφο καμβά σας

Η προσοχή των ανθρώπων στα κινητά είναι πολύ μικρότερη απ’ ότι είναι σε ένα desktop, έτσι πρέπει να προσέξετε ώστε να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα τους τραβήξει το ενδιαφέρον για μεγαλύτερο διάστημα. Η οπτική επιβλητική φύση του Instagram σε συνδυασμό με το κατακόρυφο format, διευκολύνει την επιχείρησή σας να δημιουργήσει engagement και δράση!

4) Σχεδιάστε με βάση έναν στόχο

Θα πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που να σας βοηθήσει να πετύχετε τον επιχειρηματικό σας στόχο. Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τη δράση στην οποία θέλετε να προβούν οι αναγνώστες, ώστε τελικά να πετύχετε τον στόχο σας!  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr