NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΔΕΘ: Στους πυρόπληκτους μέρος των εσόδων μέσω του act4Greece

ΔΕΘ: Στους πυρόπληκτους μέρος των εσόδων μέσω του act4Greece
07_09_2018 | 14:37
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Κάλεσμα προς όλους τους επισκέπτες και εκθέτες της 83ης ΔΕΘ να στηρίξουν έργα ανοικοδόμησης στην περιοχή Μάτι της ανατολικής Αττικής, απευθύνει η ΔΕΘ-Helexpo και το πρόγραμμα act4Greece, που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα ο εθνικός εκθεσιακός φορέας και το act4Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο πλαίσιο αυτό μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ θα διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Η συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είναι η Επίσημη Τράπεζα της Έκθεσης, στοχεύει στην αύξηση των σχετικών πόρων, που συγκεντρώνονται μέσα από την πλατφόρμα act4Greece και θα κατευθυνθούν στην υλοποίηση αναγκαίων υποδομών στις περιοχές, οι οποίες καταστράφηκαν από τις φωτιές.

Εκτός από την διάθεση μέρους των εσόδων από τα εισιτήρια, η ΔΕΘ-Helexpo θα δημιουργήσει και ενημερωτικά σημεία στις πύλες της 83ης ΔΕΘ, προκειμένου να ενημερώνει διαδραστικά και να παρακινεί εκθέτες και επισκέπτες να συνδράμουν στο έργο συγκέντρωσης δωρεών μέσω του act4Greece.

Ας σημειωθεί ότι μέσω του act4Greece, σε λιγότερο από ένα μήνα, έχει συγκεντρωθεί ποσό 1,19 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων το ένα εκατ. ευρώ δώρισε η Εθνική Τράπεζα) για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Το act4Greece, υπενθυμίζεται ότι δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στη βάση της συνεργασίας της Εθνικής με φορείς και ιδρύματα εγνωσμένου κύρους και προσφοράς, όπως το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το act4Greece και η ΔΕΘ-Helexpo δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται για κοινωνικούς σκοπούς. Έχουν ήδη συνεργαστεί για την διάθεση μέρους των εσόδων του θεματικού πάρκου για παιδιά «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» (που λειτούργησε από τις 3 Νοεμβρίου 2017 έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi) για την ενίσχυση της δράσης του Ιδρύματος Coeurs Pour Tous Hellas «Καρδιές για Όλους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr