NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ξεκινά το εργαστήριο καινοτομίας της ΚΕΔΕ

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ξεκινά το εργαστήριο καινοτομίας της ΚΕΔΕ

Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Εργαστήριο Καινοτομίας (Innovation Lab) της Kεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), όπως προανήγγειλε από τη ΔΕΘ ο Πρόεδρος της και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Το ΚΕΔΕ Innovation Lab θα υποστηρίζει τις 43 ομάδες που θα συμμετέχουν, οι οποίες θα μπορούν να κάνουν την πιλοτική τους εφαρμογή κανονική εμπορική εφαρμογή, με λειτουργίες που χρειάζονται οι Δήμοι.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, με την υποστήριξη έμπειρων μεντόρων και ενός ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης, οι ομάδες θα υποστηρίζονται για την ολοκλήρωση της εφαρμογής τους ώστε να μπορεί αυτή να ανέβει για διάθεση στο αποθετήριο εφαρμογών της ΚΕΔΕ.

Από εκεί, όλοι οι Δήμοι, με σαφώς μικρότερο κόστος από ότι εάν οι εφαρμογές ήταν διαθέσιμες μεμονωμένα, θα μπορούν να την κατεβάσουν και να την λειτουργούν. 

Με τον τρόπο αυτό, πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες θα γίνονται εφαρμογές στους Δήμους, ομάδες θα μετασχηματιστούν σε εταιρίες και όλοι οι Δήμοι, ανεξάρτητα από την υφιστάμενη κατάσταση, θα μπορούν να ενεργοποιούν καινοτόμες εφαρμογές με μικρότερο κόστος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr