NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

PayPal: Άμεσες πληρωμές για τους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα

PayPal: Άμεσες πληρωμές για τους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα

Την υπηρεσία άμεσων πληρωμών Funds Now παρουσίασε η PayPal, δίνοντας στους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της για τις συναλλαγές τους τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις πληρωμές που λαμβάνουν.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα είναι άμεσα προσβάσιμο σε εταιρείες με λογαριασμό «σε καλή κατάσταση», χωρίς δηλαδή καταγγελίες ή παράπονα. Η παρουσίαση του ξεκινάει από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία, στόχος όμως είναι η παγκόσμια διάθεση του.

Η ίδια τονίζει πως δεν υπάρχει κάποιο ανώτατο ή κατώτατο όριο για την χρήση του Funds Now, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για όλες τις πληρωμές, συμπεριλαμβάνοντας και εκείνες που πραγματοποιούνται μέσω κινητών τηλεφώνων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «μέσω της υπηρεσίας Funds Now, τα χρήματα από τις ολοκληρωμένες συναλλαγές θα είναι άμεσα διαθέσιμα στο υπόλοιπο σας στο PayPal, μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς επιπρόσθετο κόστος για εσάς».

Στόχος της PayPal είναι η περαιτέρω χρήση της πλατφόρμας της από τους επιχειρηματίες, βασιζόμενη στο ότι αυτοί θα την προτιμήσουν εάν έχουν άμεση πρόσβαση στα χρήματα τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr