NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το TEDxPatras επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Το TEDxPatras επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 3 Νοεμβρίου
13_09_2018 | 15:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το TEDxPatras επιστρέφει στην Πάτρα το φετινό Φθινόπωρο. Η επερχόμενη διοργάνωση είναι η τέταρτη κατά σειρά και δίνει συνέχεια στα ενδιαφέροντα TEDx events που διοργανώνονται στην Πάτρα από το 2015, με κύριο στόχο τη διάδοση ιδεών στην ευρύτερη κοινότητα της περιοχής, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φετινή εκδήλωση θα είναι ξανά μία ολοήμερη εμπειρία για όσους την παρακολουθήσουν, θα περιέχει «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν» και είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018. Το TEDxPatras θα φιλοξενηθεί στο "Royal Theater", χώρο του πρώην Παλαιού Πτωχοκομείου και μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε έναν κόσμο από «ΑΞΙΕΣ-VALUES».

Κάθε ιστορική περίοδος διέπεται από διαφορετικές, κάθε κοινωνία αναπτύσσει τις δικές της, κάθε άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων διακρίνεται από συγκεκριμένες. Άλλες διαχρονικές, ανθεκτικές, κοινά αποδεκτές, άλλες πάλι ιδιαίτερες ή και αμφισβητήσιμες. Κοινωνικές, ανθρωπιστικές, ηθικές, πνευματικές, άλλες. Με αυτές τις θετικές έννοιες, που χρησιμοποιούνται ως μέτρο των πράξεων ή γίνονται αντικείμενο των επιδιώξεων του ανθρώπου θα αναμετρηθεί το φετινό TEDxPatras, οι ομιλητές που θα έρθουν στην Πάτρα, αλλά και όλες οι παράπλευρες εκδηλώσεις (εργαστήρια, διαδραστικά, εκθέματα, γαστρονομικές και άλλες εμπειρίες κ.λπ.).

Μοιραζόμαστε, άραγε, όλοι τις ίδιες «Αξίες»; Παραμένουν ίδιες στο πέρασμα του χρόνου; Τι επηρεάζει εν τέλει τις «Αξίες» μας; Το TEDxPatras 2018 τις μελετά, τις παρουσιάζει, τις αναδεικνύει, τις ακτινογραφεί, τις αμφισβητεί. Κι αναρωτιέται φωναχτά «ποιες απ’ αυτές υποχωρούν, ποιες αντέχουν, ποιες μετασχηματίζονται, ποιες νέες έρχονται να αναπληρώσουν τις παλιές; Η ομάδα του TEDxPatras αισιοδοξεί πως όσοι ανέβουν στη σκηνή του Royal Theater το Σάββατο 3 Νοεμβρίου θα προκαλέσουν προβληματισμούς, σκέψεις και συζητήσεις πάνω στο ευρύ, ενδιαφέρον και δύσκολο στην προσέγγιση του θέμα.

Μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις (συν μία επιπλέον εναλλακτική δράση τον περασμένο Μάρτιο: το «Adventure XVIII») και δύο σημαντικές τιμητικές βραβεύσεις, στα πρόσφατα Event Awards, το TEDxPatras στοχεύει φέτος σε μία περαιτέρω διεύρυνση του κοινού που παρακολουθεί αντίστοιχες διοργανώσεις και αισιοδοξεί πως και η φετινή εκδήλωση θα εμπνεύσει, θα κινητοποιήσει και θα ευαισθητοποιήσει τους θεατές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr