NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Warply φέρνει στην Ελλάδα το PyData Athens Meetup

Η Warply φέρνει στην Ελλάδα το PyData Athens Meetup
18_09_2018 | 15:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Warply φέρνει στην Ελλάδα το “PyData Athens Meetup”, μια σειρά εκδηλώσεων για προγραμματιστές και στελέχη εταιρειών, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σε θέματα software, καινοτομίας, νέων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, έρχεται το 3ο PyData Athens Meetup, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, 6.30 μμ στο “The Cube Athens”(Κλεισόβης 8 Αθήνα) με θεματολογία γύρω από τους κβαντικούς υπολογιστές και ομιλητές κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες.

Kεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Αγγελάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης και Διευθυντής της Ερευνητικής ομάδας Κβαντικής Οπτικής και Κβαντικής Πληροφορίας (QOQI) με θέμα της ομιλίας «Κβαντικοί Υπολογιστές-Ο αγώνας επικράτησης για την υπεροχή και τι σημαίνει αυτό για την επιχειρηματική δραστηριότητα» και ο Dr. Δημήτρης Μπαρκούτσος από την IBM που θα μιλήσει για «Quantum Experience on IBM Bluemix”.

Η κούρσα μεταξύ των κυρίαρχων εταιρειών όπως της IBM, της Google και της Microsoft για τη δημιουργία ενός χρηστικού κβαντικού υπολογιστή φτάνει στο τέρμα για την ανάδειξη του νικητή που θα κυριαρχήσει, τόσο για ερευνητικούς σκοπούς, αλλά και για τις επιχειρήσεις. Η κβαντική τεχνολογία μπορεί να εκτελέσει πράξεις με τρομερές ταχύτητες και τεράστια υπολογιστική ισχύ, δίνοντας πλεονεκτήματα κι αυξάνοντας τις δυνατότητες μιας επιχείρησης απέναντι στον ανταγωνισμό. Η ταχύτητα των κβαντικών υπολογιστών μπορεί επίσης να ανατρέψει τα υπάρχοντα κρυπτοσυστήματα, να σπάσει με ευκολία τα συμβατικά πρωτόκολλα ασφαλείας και να καταργήσει de facto τα κρυπτονομίσματα. Όλα τα παραπάνω θέματα θα αναλυθούν στο 3ο PyData Athens Meetup.

Η είσοδος είναι ελεύθερη – για εγγραφές και αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr