NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Δήμος Παπάγου - Χολαργού: Δωρεάν μαθήματα Η/Υ για την απόκτηση πιστοποιητικού πληροφορικής

Δήμος Παπάγου - Χολαργού: Δωρεάν μαθήματα Η/Υ για την απόκτηση πιστοποιητικού πληροφορικής

Συνεχίζονται τα μαθήματα  πληροφορικής από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο Οργανισμό από το Υπουργείο Παιδείας, «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ», για κατοίκους της πόλης.

Η εκπαίδευση αφορά μόνο όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π και θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η συγκεκριμένη δράση παρέχεται δωρεάν, με μόνη επιβάρυνση για της συμμετέχοντες το τέλος συμμετοχής της εξετάσεις, το οποίο ανέρχεται στα 170 ευρώ και θα καταβάλλεται στον οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε δύο δόσεις ως εξής:

  • 1η δόση 70 ευρώ κατά την έναρξη των μαθημάτων
  • 2η δόση 100 ευρώ τη μέρα των εξετάσεων

Σε περίπτωση αποτυχίας των εξεταζόμενων (σε όποια ή όποιες ενότητες) οι επανεξετάσεις θα είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκπαίδευσης και η πιστοποίηση περιλαμβάνει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Επεξεργασία Κειμένου (MS Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (MS Outlook, Internet Explorer)

Τα μαθήματα διεξάγονται στον 2ο όροφο του κτιρίου ΚΑΠΗ, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα – εργαστήριο πληροφορικής, επί της οδού Αγαμέμνονος 4 στο Χολαργό και οι αιτήσεις συνεχίζονται χωρίς χρονικό περιορισμό.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι συνολικά 28 ώρες, ενώ θα υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός – 1ος όροφος- 09:00-14:00), είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info@dpapxol.gov.gr.

Αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, οι εξετάσεις θα δίνονται στο εξεταστικό κέντρο: «Επιχειρησιακή Εκπαιδευτική ΕΠΕ”- Λ. Πειραιώς 108 ΤΚ 11854, Γκάζι, Αθήνα – Τηλ. 210-95.37.370

Πληροφορίες-Αιτήσεις – Τηλ. Επικοινωνίας: 213 2002831-893 - Γραφείο Παιδείας, Αντιδήμαρχος κα Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr