NEWSFLASH...
Χρηματοδότηση
ανάγνωση

Venture Space: Παρέχει χρηματοδότηση σε startups

Sponsored by:
Venture Space

Η Venture Space είναι εταιρεία venture capital η οποία ιδρύθηκε με στόχο την ενδυνάμωση και υποστήριξη της νέας γενιάς επιχειρηματιών μέσω της παροχής κεφαλαίων.

Αναγνωρίζοντας ότι η εξεύρεση κεφαλαίων εξακολουθεί να είναι κρίσιμος παράγοντας στα αρχικά στάδια ενός startup, η Venture Space παρέχει τώρα μία εναλλακτική ευκαιρία χρηματοδότησης με επιπλέον επιχειρηματικά οφέλη.

LOGO-SLOGAN-PNG.png?mtime=20180926112214#asset:99344

Χρηματοδότηση σε νέες εταιρείες με μεγάλη προοπτική ανάπτυξης.

Η Venture Space προσφέρει χρηματοδότηση σε νέες και αναδυόμενες εταιρείες οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλη προοπτική ανάπτυξης, και χρειάζονται ίδια κεφάλαια για να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξή τους. Επιπλέον, προσφέρει στρατηγική καθοδήγηση, δικτύωση και υποστηρικτικές υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε startup.  

Οι σημαντικότεροι παράγοντες που αξιολογούνται για κάθε επενδυτική απόφαση είναι η ιδρυτική ομάδα, η εμπειρία και η αφοσίωση της ομάδας, η αγορά στην οποία στοχεύει, και βεβαίως, το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Η ιδανική χρονική στιγμή για να αιτηθεί χρηματοδότησης μία startup από την Venture Space, είναι όταν έχει δημιουργήσει το προϊόν/υπηρεσία της, και έχει ήδη ξεκινήσει να ελκύει χρήστες. Μπορεί βέβαια να ρθει σε επικοινωνία με την ομάδα της Venture Space σε προηγούμενο στάδιο όπου έχει ήδη δημιουργηθεί το product prototype, και είναι έτοιμη να θέσει σε εφαρμογή το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Η Venture Space έχει ήδη συναντήσει δεκάδες startups, από τις οποίες έχουν ξεχωρίσει τρεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στα κριτήρια που έχει θέσει. Μέχρι στιγμής έχει επενδύσει στις εξής startups:

Hey Oliver: Ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο marketing το οποίο παρέχει όλες τις τακτικές που χρειάζεται μια ιστοσελίδα για να μετατρέπει τους επισκέπτες της σε υποφήφιους πελάτες.

Stagedoor: Ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός θεάτρου του Λονδίνου.

Blendapp: Μια καινοτόμα εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού για τον τομέα της εστίασης.  

Εάν είσαι startupper και ψάχνεις χρηματοδότηση στα αρχικά στάδια της επιχείρησής σου, επικοινώνησε με την Venture Space μέσω του online application form  ή τηλεφωνικώς στο 0035722-799777.

 

Sponsored by:
Venture Space
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr