NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πάνω από 400 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην εκδήλωση της BNI Greece "Δικτυώσου σαν επαγγελματίας"

Πάνω από 400 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην εκδήλωση της BNI Greece "Δικτυώσου σαν επαγγελματίας"
28_09_2018 | 22:07
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μια εκδήλωση επαγγελματικής δικτύωσης για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων από την BNI Ελλάδος

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Networking Like a Pro» από την BNI Ελλάδος, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, στο Μέγαρο Ζαππείου.

Οι διοργανώσεις Networking like a pro (Δικτυώσου σαν επαγγελματίας) είναι μια από τις καινοτομίες που φέρνει ο διεθνής οργανισμός ΒΝΙ και αποτελούν trend στο χώρο της επιχειρηματικής δικτύωσης αφού συγκεντρώνουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες από όλο το φάσμα της αγοράς. Στην Ελλάδα τα Networking like a pro διοργανώνονται από τον εκπρόσωπο της ΒΝΙ στη χώρα μας.

Κατά την ομιλία της στην εκδήλωση, η κα Γλύτσου, εκπρόσωπος της ΒΝΙ Ελλάδος, έδωσε έμφαση στην αξιοποίηση του χρόνου του επαγγελματία στη δικτύωση η οποία αποτελεί «περιουσιακό στοιχείο» και τόνισε ότι οι σωστές επαφές και οι στοχευμένες συστάσεις φέρνουν την επιχείρηση κοντά στους σωστούς πελάτες.

Ομιλητές εκτός από την κα Γλύτσου ήταν η κα Ξένια Κούρτογλου της Focus Bari η οποία μίλησε για την Εμπειρία του Πελάτη, και ο Antonio Afonso μέλος της ΒΝΙ Πορτογαλίας, ο οποίος μοιράστηκε τη δική του εμπειρία από freelancer σε ιδιοκτήτη 4 κερδοφόρων επιχειρήσεων μέσα σε 8 χρόνια, αξιοποιώντας το σύστημα δικτύωσης της ΒΝΙ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη της ΒΝΙ Ελλάδας καθώς και μέλη της ΒΝΙ άλλων χωρών, οι οποίοι προσήλθαν με σκοπό τη δικτύωση με Έλληνες επιχειρηματίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr