NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνικό ομαδικό περίπτερο με 4 εταιρίες στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ Asia 2018

Ελληνικό ομαδικό περίπτερο με 4 εταιρίες στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ Asia 2018

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, στην τουριστική έκθεση ITB Asia 2018, που θα λάβει χώρα στο Sands Expo and Convention Centre, Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου, διοργανώνει και φέτος, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ο ΕΟΤ.

Στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο θα συμμετέχουν τέσσερις ελληνικές επιχειρήσεις και ειδικότερα οι: Athens Express SA, Celestyal Cruises, ELECTRA HOTELS & RESORTS και HETCO TOURS, ενώ για ακόμη μια φορά λαμβάνει μέρος ως ανεξάρτητος εκθέτης η εταιρία TourGreece SA.

Το ενδιαφέρον για τη φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερο έναντι του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε για την περυσινή ITB Asia, η οποία προσέλκυσε σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 11.000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικά γραφεία και τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχεία κ.α. 

H τελευταία διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε, σε σχέση με την προηγούμενη, αύξηση 11% στην ποικιλία των κλάδων που παρουσιάστηκαν από τις 940 επιχειρήσεις-εκθέτες από 113 χώρες, ενώ συμμετείχαν 950 byers, με προγραμματισμένες 22.000 επαγγελματικές συναντήσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ITB Asia διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της τουριστικής έκθεσης ITB Berlin, στην οποία ο ΕΟΤ δείχνει ισχυρή παρουσία κάθε χρόνο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τις κάρτες εισόδου, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-asia.com και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr