NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Ελένη Αποσπόρη

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Ελένη Αποσπόρη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονική Συνεργάτις του Εργαστηρίου Επιχειρησιακής Επικοινωνίας (BCLab) και του Εργαστηρίου Ανθρωπίνων Πόρων (HRM Laboratory). Είναι Επιστημονική Υπεύθυνη και Συντονίστρια του έργου “Transparent and Resilient Gender Equality through Integrated Monitoring, Planning and Implementation – TARGETED-MPI” το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Horizon 2020” για την Έρευνα και την Καινοτομία. Διαθέτει σημαντική ερευνητική εμπειρία ως Επιστημονική Υπεύθυνη και ως κύρια Ερευνήτρια, σε περισσότερα από 30 ερευνητικά έργα χρηματοδοτούμενα κυρίως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. 

Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το University of Connecticut, Storrs, CT, USA με ειδίκευση στην Κοινωνική Ψυχολογία και τη Μεθοδολογία Έρευνας. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την Ισότητα των Φύλων στον Εργασιακό Χώρο, τις Διαπολιτισμικές Προσεγγίσεις στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά με έμφαση στην Καριέρα, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Έρευνα και Καινοτομία.

Η κ. Αποσπόρη έχει εκτενές δημοσιευμένο έργο που περιλαμβάνει τη συγγραφή βιβλίων, κεφαλαίων και περισσότερων από 30 άρθρων σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 70 διεθνή συνέδρια και το ερευνητικό της έργο έχει λάβει περισσότερες από 3500 ετεροαναφορές.


Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr