NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Βικτωρία Σιδέρη

Executive & Team Coach, Coach Trainer

Η Βικτωρία Σιδέρη είναι Certified Practitioner Coach με εξειδίκευση στο Business, Executive & Team Coaching. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στο Management, από τα οποία, τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Coaching στελεχών & ομάδων ηγεσίας και την εκπαίδευση ενηλίκων. Είναι εκπαιδεύτρια στο Athens Coaching Institute - ΚΔΒΜ και Executive Coach στη CP Coaching & Training Interventions.

Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Business Psychology στο University of East London, με έμφαση στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά, τη Συμβουλευτική και την Προσωπική Ανάπτυξη. Έχει εκπαιδευτεί στο Evidence-based Coaching, στο Executive & Team Coaching στο Athens Coaching Institute και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο ATEI Στερεάς Ελλάδας.

Mέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί με στελέχη πολυεθνικών οργανισμών, ιδιοκτήτες μεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματίες, ενώ παράλληλα πρωτοπορεί στο Team Coaching σε Ελλάδα και Κύπρο συνδυάζοντας μεθόδους από το Coaching και την Θετική Ψυχολογία. Είναι εισηγήτρια στα προγράμματα εκπαίδευσης και Trainee Mentor. Τα ενδιαφέροντά της αφορούν στην ανάπτυξη του θετικού ψυχολογικού κεφαλαίου των στελεχών και στη καλλιέργεια δεξιοτήτων ηγεσίας.

Μέχρι σήμερα, εκτός από το Athens Coaching Institute, έχει συνεργαστεί με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, ομάδες νεοφυούς επιχειρηματικότητας και επιστήμονες - ελεύθερους επαγγελματίες, συμβάλλοντας καθοριστικά στην στοχοθεσία, την καλλιέργεια δεξιότητων τους και στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr