NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Κατερίνα Σαλαβούρα

Communication Specialist

Η Κατερίνα Σαλαβούρα είναι πτυχιούχος του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στα επιστημονικά πεδία του Political Communication Management (Πανεπιστήμιο Πειραιά) και των Δημοσίων Σχέσεων / Επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης (Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου). 

Συνεργάστηκε με μεγάλους εκπαιδευτικούς ιδιωτικούς φορείς ως ακαδημαϊκή υπεύθυνος. Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης (consultant business manager) της SYNOLIC – nlpingreece με εξειδίκευση στο τομέα της συμβουλευτικής για γονείς, εκπαιδευτικούς, εφήβους. Αυτόν τον καιρό είναι freelancer communication manager, συνεργαζόμενη με οργανισμούς για ζητήματα επικοινωνιακής στρατηγικής και διαχείρισης κρίσεων. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά ως Content Manager στο ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο του Advanced Media Institute και είναι communication manager στην εταιρεία ΓΕΩΔΙΚΤΥΟ

Όραμα της «ο κόσμος μας να γίνει παράλληλα και ένας ενεργός ακροατής σε μια εποχή που είναι κατεξοχήν ενεργητικός ομιλητής». Η αποστολή της να προσφέρει και μέσω της αρθρογραφίας της εφαρμοσμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση (communication science) για ζητήματα στρατηγικής επικοινωνίας των οργανισμών/ή φορέων.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr