NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Νικόλας Θεοδώρου

Διευθύνων Σύμβουλος, EQnomics®

Ο Νικόλας Θεοδώρου (B.Sc., M.Sc., NLP Trainer) είναι Business Strategist & Excellence Trainer, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της EQnomics®, Διευθύνων Σύμβουλος της Verifavia Shipping (Hellas) Ltd, φίλος, συνεργάτης, σύζυγος, πατέρας... και είδωμεν!

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο – Pierce College, απέκτησε το πτυχίο Πανεπιστημίου του με διάκριση από το Queen Mary & Westfield College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και έπειτα προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές σε Διεθνή Χρηματοοικονομικά, τις οποίες ολοκλήρωσε στο University of Surrey. Ξεκίνησε την καριέρα του κατέχοντας ανώτερες θέσεις στην Royal Dutch Shell, και έχει διευθύνει γεωγραφικές περιοχές από την Βόρεια Αμερική και την Ν.Α. Ασία και πολλές ανάμεσα τους, κατέχοντας θέσεις διοικητικών και εκτελεστικών αρμοδιοτήτων στα πεδία της Ενέργειας, της Τεχνολογίας, της Ναυτιλίας και των Επενδυτικών Οργανισμών, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση εξισορροπημένων και υγειών ομάδων που φέρνουν αποτελέσματα. Το αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας του, αναδείχθηκε μέσα από τη δημιουργία και τη διοίκηση στελεχών και ομάδων, καθώς και από το χειρισμό  συμφωνιών υψηλής αξίας, μητρικών δομών/οργανώσεων και ανθρώπινου δυναμικού μέσα από πληθώρα θέσεων όπως  Γενική Διεύθυνση, Επιχειρησιακή και Οικονομική Διοίκηση, Πωλήσεις, Sales & Marketing, Παραγωγή & Διανομή, Διαχείριση Αλλαγών, Διαχείριση Κεφαλαίων, Διαχείριση Έργων και M&As.

Κίνητρό του είναι το να αναγνωρίζει στόχους και δυνατότητες ατόμων και επιχειρήσεων, οι οποίοι πιστεύει ότι αποτελούν το «κλειδί» για κάθε επιτεύξιμο σκοπό.

Ο Νικόλας Θεοδώρου, διαμένει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται ανά τον κόσμο.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr