NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Αγγελίνα Μιχαηλίδου

Γενική Διευθύντρια , Response

Η Αγγελίνα Μιχαηλίδου έχει 10 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις C-επιπέδου, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα σε εμπορικές θέσεις, κυρίως στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας (ICT). Διακρίθηκε για τη δημιουργία της εμπορικής στρατηγικής και την εστίαση όλης της ομάδας της σε κοινούς στόχους σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η IBM, η SIEMENS Group, η WNI, η Hewlett-Packard, η NCR, κ.λπ. Οι κύριοι τομείς της τεχνογνωσίας της εκτείνονται στην οργάνωση του λιανικού εμπορίου, το τραπεζοασφαλιστικό κλάδο, τα FMCG, τις υπηρεσίες Υγείας και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Πρόεδρος του τομέα managers επιχειρηματιών Γυναικών (ΤΟΓΜΕ), μέλος του Συνδέσμου Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (Ε.Α.Σ.Ε.), μέλος Δ.Σ. του Ζαππείου Κληροδοτήματος, μέλος της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος, ιδρυτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής της Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας και μέλος του Global Board Ready Women Group των Financial Times. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις και έχοντας εκπαιδευτικούς ρόλους, η Αγγελίνα έχει προσφέρει συστηματική εκπαίδευση σε Στελέχη Εμπορικών Επιχειρήσεων και Τραπεζών με σκοπό την εισαγωγή νέων μεθόδων και τεχνολογιών.

Από το 2014 είναι Γενική Διευθύντρια της Response η οποία δραστηριοποιείται επί εικοσαετίας στην ανάπτυξης των εμπορικών δεξιοτήτων στελεχών επιχειρήσεων.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr