NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Αναστάσιος Σπανίδης

CEO & CO-Founder, Generation Y – International eBusiness Experts

Ο Αναστάσιος Σπανίδης είναι ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Generation Y - International eBusiness Experts, ενός καινοτόμου τεχνολογικού hub που εξειδικεύεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό και το ηλεκτρονικό εμπόριο, βοηθώντας το πελατολόγιό του να οδηγείται σε οικονομική ανάπτυξη μέσω αύξησης των πωλήσεων και ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα κάθε brand που αναλαμβάνει.

Ίδρυσε την Generation Y το 2000 και κατά τη διάρκεια των 19 αυτών ετών έχει συνεργαστεί με πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική και διεθνή αγορά, λειτουργώντας ως ο αξιόπιστος σύμβουλος σε κάθε τομέα (λιανική, υπηρεσίες, βαριά βιομηχανία, κ.ο.κ), οδηγώντας τους συνεργάτες/πελάτες του στο δρόμο ενός ολοκληρωμένου ψηφιακού μετασχηματισμού.  

Στόχος του ανέκαθεν ήταν η Generation Y να μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη και των επιχειρήσεων που αναλαμβάνει, αλλά και της τεχνολογίας, της τεχνογνωσίας, της οικονομίας και της κοινωνίας συνολικά.  

Ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Generation Y, ο Αναστάσιος Σπανίδης κατέχει πολλές θέσεις ως μέλος διοικητικών συμβουλίων, μέτοχος ή επενδυτής σε διάφορες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς.


Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr