Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Alice Κοροβέση

Η Alice Corovessi, με σπουδές στο Marketing, ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα στον τουριστικό τομέα και ασχολήθηκε ενεργά στο time sharing. Από το 2000 δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate και real estate development. Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Percanterra LTD κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκεται η επιχείρηση Real Estate με την επωνυμία Hellenic Property, με κύριο αντικείμενο την προώθηση εκτάσεων γης στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία για οικιστική και τουριστική ανάπτυξη σε πελατολόγιο που κατ’ εξοχήν προέρχεται από το εξωτερικό. Επίσης είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Plus Energy LAB που έχει ως αντικείμενο αναβάθμιση υφιστάμενων κτηρίων αλλά και την κατασκευή νέων με κύριο άξονα την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας σύμφωνα με τα νέα πρότυπα κατασκευής.

Τα 2 τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε έγκυρα περιοδικά σχετικά τις δυνατότητες ανάπτυξης του Real Estate στην Ελλάδα αλλά και για τα οφέλη που προκύπτουν από εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια. Ομιλίες της σχετικά με τα θέματα αυτά είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο.

alt alt alt alt

Η ιστορία της αξιολόγησης και πιστοποίησης των Πράσινων και Αειφόρων Κτηρίων ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια στην Αγγλία. Την πρωτοπορία στον τομέα αυτό την έχει το Βρετανικό σύστημα που ονομάζεται ...

Πολλά στοιχεία και έρευνες παρουσιάζονται κάθε χρόνο από διάφορους έγκυρους φορείς σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας στα κτήρια τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως απογοητευτικά, την ίδια στιγμή μάλιστα ...