Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Αλέξιος Δημητρόπουλος

Ο Αλέξιος Δημητρόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει Μάστερ (MSc) στην Διοίκηση Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Είναι ένας εκ των συνιδρυτών της Cognitive Space, συμβουλευτικού/ερευνητικού οργανισμού ο οποίος εστιάζει στις διαδικασίες Διοίκησης Γνώσης για την υποστήριξη της Καινοτομίας, της Επιχειρηματικότητας και της Διοίκησης Γνώσης. Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Cognitive Space εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και διαθέτει εμπειρία σε διεθνή ερευνητικά έργα υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ενεργός ερευνητής του οποίου τα ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνουν τους τομείς της Οργανωσιακής αλλαγής, της Διοίκησης Γνώσης και των οικονομικών της τεχνολογικής αλλαγής.

alt alt

No Budget Story

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 11:48
Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες που προσπαθούν να χτίσουν το δικό τους "No budget story".

Τα meetings με τους συνεργάτες σας, τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς, είναι απαραίτητα για την ορθή και ποιοτική επικοινωνία και την αποδοτική συνεργασία σας. Ωστόσο έχουν, δικαίως, κατηγορηθεί για έλλειψη ...