Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Αναστασία Καλού

Η Αναστασία Καλού είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ συνέχισε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της στο Διατμηματικό Πρόγραμμα «Πληροφορική και Διοίκηση». Ασχολείται επαγγελματικά με το Internet Marketing και αποτελεί μέλος της δημιουργικής ομάδας του www.eyourmarketing.com, το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει προς κάθε χρήστη του web ενημέρωση και γνώση σχετικά με έννοιες που απαρτίζουν το internet marketing.

alt alt alt

Την παραμονή του 15ου έτους της ηλικίας της η Google μας παρουσίασε τον νέο αλγόριθμο που έχει ως στόχο να βελτιώσει τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Το Inbound Marketing έχει αποδειχτεί ένα εξαιρετικά αποδοτικό είδος διαφήμισης, κυρίως κατά την εφαρμογή του σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του διαδικτύου.

Η καθημερινότητα μας απαρτίζεται από συσκευές και συστήματα βασισμένα στον κόσμο της κινητής τεχνολογίας που επιτρέπουν στις δραστηριότητες μας να πραγματοποιούνται αποδοτικότερα και ευκολότερα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Εντυπωσιακές είναι οι αλλαγές που διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στο χώρο του Διαδικτυακού Εμπορίου. Στις ΗΠΑ οι πωλήσεις μέσω Ηλεκτρονικού Εμπορίου ξεπερνούν τα 200 δις δολάρια ετησίως.

Αρκετές φήμες διαδίδονταν τον τελευταίο καιρό για την εισαγωγή hashtags και στο Facebook, φήμες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν την περασμένη Τετάρτη.

Σε μια εποχή, που η ανάγκη επιβίωσης και δημιουργίας νέων διεξόδων δραστηριοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γίνεται επιτακτική, το ηλεκτρονικό επιχειρείν αποτελεί πηγή νέων ευκαιριών.