Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Αργύρης Σπυρίδης

Ο Αργύρης Σπυρίδης είναι ο ιδρυτής και Managing Director του Innovation Farm, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Business Coach. Η πολυετής εμπειρία του μέσα από τo πέρασμα του στην Alpha Consulting Europe στην εταιρία που υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος, επικεντρώνεται στην παροχή εφαρμοσμένων λύσεων για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς μέσα από την υιοθέτηση σύγχρονων οργανωτικών μοντέλων στο management στην επικοινωνία, το marketing και τις διαδικασίες σε όλο το εύρος του επιχειρηματικού κυκλώματος. Η ίδρυση και λειτουργία του Innovation Farm του οποίου ο Αργύρης προΐσταται, έρχεται να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και την αντιμετώπιση της ανεργίας μέσω της καινοτομίας και της δημιουργικής. Το συμβουλευτικό του έργο πλαισιώνεται από μια εκτεταμένη ακαδημαϊκή παρουσία διδάσκοντας διάφορα γνωστικά πεδία από το 1997 καθώς coachάροντας σε ειδικά προγράμματα όπως ο STAGE ONE pre seed accelerator.

Η καθοδήγηση των early stage startup teams έχει σημαντικές ιδιαιτερότητες που γίνονται ακόμα πιο απαιτητικές στην αντιμετώπισή τους, λόγω του πρώιμου σταδίου του ευρύτερου ελληνικού οικοσυστήματος που και αυτό ωριμάζει ...

Πριν 5 χρόνια ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά με τις startups. Είχε προηγηθεί μια 12ετία εντατικής άσκησης του coaching και της συμβουλευτικής εν γένει ως επάγγελμα. Μια πολύ δημιουργική περίοδος.

Παρ’ όλο που οι σύγχρονες κοινωνίες ζουν και αναπτύσσονται μέσα σε δημοκρατικά πολιτεύματα εδώ και πολλά χρόνια τώρα, το πνεύμα δημιουργικότητας των περισσοτέρων ανθρώπων δεν έχει ακολουθήσει με ανάλογους ρυθμούς ...