Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου
Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου

O Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου είναι δικηγόρος Αθηνών, εταίρος της Εταιρείας Δικηγόρων MPlegal. Κατέχει διδακτορικό του Πανεπιστημίου της Φραγκφούρτης, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και ερευνητής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βρυξελλών. Έχει δημοσιεύσει βιβλία και μελέτες σε Έλληνες και αλλοδαπούς εκδότες με αντικείμενο το Δίκαιο Πληροφορικής, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα ερευνητικά προγράμματα και συνέδρια/σεμινάρια, και έχει συμμετάσχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές στο ίδιο αντικείμενο. Δείτε την προσωπική του ιστοσελίδα εδώ.

Μέσα στο καλοκαίρι ο Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε ότι, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων, «η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο αφήγημα, από μια νέα αρχή».

Καλή και συνετή η προτροπή της νέας μας κυβέρνησης για «λιτό βίο» (πιθανότατα επηρεασμένη και από το διεθνές κύμα «lean» για οτιδήποτε από startups και management μέχρι δίαιτες και καθημερινότητα), ...

Αν η επιχείρησή σας επενδύει στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, εκτός από την εφαρμογή των καινοτόμων ιδεών που θα δώσουν στην επιχείρησή σας υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού, θα πρέπει, ...