Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Γιάννης Βιθυνός

O Γιάννης Βιθυνός είναι Ηλ. Μηχ. ΕΜΠ, MSc. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση σύνθετων έργων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Είναι ιδρυτής της Critical Path Consulting & Training, και ασχολείται με τη Διαχείριση Έργων και την Επιχειρηματικότητα. Είναι πιστοποιημένος project manager από το Project Management Institute (PMP, PMI-ACP) και το International Project Management Association (IPMA-D), αξιολογητής για το διεθνές Project Excellence Award του IPMA και μέλος του Board of Directors του ελληνικού παραρτήματος του PMI. Τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν την εκπαίδευση, πιστοποίηση και consulting σε θέματα όπως το project management, τα startups, το business planning, την ανάπτυξη, υποστήριξη και παρακολούθηση νέων projects κ.λπ.

alt alt alt

Ολοκληρώνουμε με το 3ο μέρος του άρθρου πάνω στην σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και project management, παρουσιάζοντας τις γνωστικές περιοχές του Ποιότητας και των Ανθρωπίνων Πόρων του έργου.

Συνεχίζοντας με το 2ο μέρος του άρθρου πάνω στην σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και project management, παρουσιάζουμε τις γνωστικές περιοχές του Κόστους και των Κινδύνων του έργου.

Έχοντας σαν στόχο την δημιουργία μιας νέας επιχείρησης, ο επιχειρηματίας προσπαθεί να μεγιστοποιήσει την πιθανότητα επιτυχίας του εγχειρήματός του. Ένα από τα σημαντικότερα όπλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει σε αυτή ...