Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Γιώργος Μπατσάκης

Ο Γιώργος Μπατσάκης (BA, MSc, PhDc) είναι υποψήφιος διδάκτωρ, ερευνητής και Λέκτορας μερικής απασχόλησης στο Brunel University του Λονδίνου. Κατέχει προπτυχιακό τίτλο σπουδών από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παναπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακό στην οικονομική επιστήμη με έμφαση στην Επιχειρηματικότητα και την καινοτομία από το Erasmus University of Rotterdam. Επίσης έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Έχει εργαστεί κατά το παρελθόν ως ερευνητής στο ALBA Graduate Business School (AHEAD) και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας). Η ερευνητική του δουλειά έχει παρουσιαστεί σε παγκοσμίως διακεκριμένα ακαδημαϊκά συνέδρια όπως τα Academy of Management, Academy of International Business, Danish Research Unit for Industrial Dynamics (DRUID) κλπ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εμπίπτουν στα πεδία των πολυεθνικών εταιριών, των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

alt alt alt

 

Η ιδιαίτερα έντονη και ολοένα δυσμενέστερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά να δημιουργείται τα τελευταία τρία χρόνια, έχει φέρει σε σκέψεις όχι μόνο ...