Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Γιώργος Φλέσσας

Ο Γιώργος Φλέσσας ίδρυσε το 1994 τη CIVITAS Α.Ε., η οποία παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής, επικοινωνίας και public affairs σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και στη ΝΑ Ευρώπη. Με πάνω από εικοσιπέντε χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα, με πολλές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς, κυβερνήσεις και κόμματα. Ακόμη, με την ιδιότητα του campaign manager έχει σχεδιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες –και πιο επιτυχημένες– πολιτικές εκστρατείες για λογαριασμό κομμάτων και υποψηφίων, στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη. Είναι αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ (2006-σήμερα) και του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ (2002-σήμερα) και έχει διατελέσει επί τετραετία αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕΕ. Ακόμη, είναι μέλος της International Association of Business Communicators (IABC) και της Public Relations Society of America (PRSA). Διδάσκει από το 2000 “Επικοινωνία και εφαρμοσμένες Δημόσιες Σχέσεις” καθώς και “Πολιτική Επικοινωνία” στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου. Τακτικά δίνει διαλέξεις σε ελληνικά και ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Είναι Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

alt alt

Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και τη δρομολόγηση των αλλαγών –θετικών κι αρνητικών– που συνεπάγεται, η κοινωνία και η οικονομία της Ελλάδας εισέρχονται σε μια νέα φάση. Η εφαρμογή των ...