Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Δημήτρης Δρόσος

Ο Δημήτρης Δρόσος είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) στο γνωστικό αντικείμενο του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ. Έχει μεταπτυχιακό με ειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο από το International MBA του ΟΠΑ και βασικό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Παν. Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο κινητό ηλεκτρονικό επιχειρείν και στην αποτελεσματικότητα ηλεκτρονικών διαφημιστικών μηνυμάτων. Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, όπως το International Journal of Electronic Commerce και το European Marketing Conference. Ο Δημήτρης Δρόσος σήμερα είναι Λέκτορας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας στο Τμήμα Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

alt

Ο Δημήτρης Δρόσος, λέκτορας Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος για το 1ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας που θα διεξαχθεί στον Μόλυβο της Λέσβου από 28/7 ...