Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Δημήτρης Κορνιώτης

Ο Δημήτρης Κορνιώτης είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Δικοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και μεταπτυχιακού (Μsc) στο Project & Program Management από το Ecole Superieure du Commerce του Παρισιού. Εργάσθηκε στο Παρίσι σε σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μέσω Ιντερνετ όπως η Pixmania.com σε θέσεις σχετικές με το online marketing και τις διάφορες μορφές που αυτό εχεί αποκτήσει τα τελευταία χρόνια (affiliation - social media - email - SEO - dispaly - RTB etc). Τώρα εργάζεται στην Ολλανδική εταιρεία YD world που εξεδικεύεται στο online display marketing (με γραφεία στο Βερολίνο-Αμστερνταμ-Μαδρίτη και σύντομα Παρίσι) με τον τίτλο του Μarketing Manager όντας υπεύθυνος για την ίδρυση του γαλλικού γραφείου της εταιρείας.

alt alt alt alt

Μία απλή καμπάνια μάρκετινγκ μέσω ίντερνετ μπορεί να παράγει σήμερα περισσότερες πληροφορίες, από ότι μια αποστολή της NASA στο φεγγάρι: ''A single marketing campaign can generate today more data than ...