Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, μέλος ΤΕΕ. Έχει εργαστεί σαν επιβλέπων εργοταξιάρχης Mηχανικός σε μεγάλα έργα σε επίβλεψη και κατασκευή αιολικών πάρκων, φωτοβολταικών σταθμών και θερμοκηπίων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Εξειδικεύεται στη διοίκηση χωματουργικών έργων μεγάλης κλίμακας. Σήμερα, διατηρεί τεχνικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα διοικεί το ηλεκτρονικό κατάστημα mikromagazo.gr του οποίου είναι ιδιοκτήτης. Γνωρίζει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Ασπάζεται την προσαρμοστικότητα στην αλλαγή και σαν το απαραίτητο εφόδιο του κάθε επαγγελματία στην σύγχρονη ραγδαίως μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. Πάθος του το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

alt alt alt alt

Η δεύτερη πιο διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης, μετά το google, είναι το youtube. Ο λόγος σαφής. Η κίνηση, είναι πιο κοντά στη κατανόηση και τη ζωή, από ότι η στατική εικόνα.

Όλοι γνωρίζουμε πως η αντικειμενική αξία των ακινήτων είναι αυτή που ορίζεται από το κράτος ως το κατώτατο όριο της αξίας που μπορεί να έχει ένα ακίνητο σε μία συναλλαγή.