Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος είναι Τεχνολόγος Γεωπονίας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων, Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία DS Consulting. Εργάζεται στη Βιολογική Γεωργία και στα Βιολογικά Προϊόντα από το 1998 κυρίως σε Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων (ΔΗΩ, a Cert, Φιλική Πιστοποίηση, Q Check). Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο IFOAM EU Group (Διεθνής Ομοσπονδία Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας) ενώ συμμετείχε στη Μόνιμη Επιτροπή για τη Βιολογική Γεωργία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως εμπειρογνωμόνων της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης (DG AGRI). Έχει 12ετή εκπαιδευτική εμπειρία σε ιδιωτικούς και δημόσιους Οργανισμούς σε αντικείμενα συναφή με τη Βιολογική Γεωργία ενώ, συμμετέχει ως εισηγητής σε συναφή αντικείμενα σε Ημερίδες και Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από τον Απρίλιο του 2011 η DS Consulting είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, που εγκρίθηκε ως επίσημος συνεργάτης της Βρετανικής Carbon Trust για την υλοποίηση έργων υπολογισμού του Ανθρακικού Αποτυπώματος Προϊόντων & Υπηρεσιών (Carbon Footprints) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Βρετανικού Προτύπου PAS 2050.

alt alt alt alt

Το Ανθρακικό Αποτύπωμα είναι ένας όρος συνδεδεμένος στην αντίληψή μας με την προστασία του περιβάλλοντος. Όταν συναντάμε κάποιο προϊόν το οποίο αναφέρει το ανθρακικό του αποτύπωμα, συμπεραίνουμε αντανακλαστικά ότι η ...

Η Ελληνική οικονομία βρίσκεται στην εντατική για διάστημα μεγαλύτερο των 2,5 ετών και οι προοπτικές ανάκαμψης αντί να πλησιάζουν, απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Από το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης όλοι ...