Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Δημήτριος Παναγιωτακόπουλος
Δημήτριος Παναγιωτακόπουλος

Ο Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος είναι διευθυντής του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Προγραμματισμού του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ από το 1977. Είναι Κάτοχος B.C.Ε. (The City College of N.Y., magma cum laude) και Ph.D. (Cornell University, 1972). Διετέλεσε Επίκουρος (1972-76) και Αναπληρωτής Καθηγητής (1976-78) Αστικών και Περιβαλλοντικών Συστημάτων του Τμήματος ΠΜ του McGill University (Καναδάς), ενώ έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στο M.I.T., στο Baruch College και στο McMaster University. Από το 1972 μέχρι σήμερα έχει διαμορφώσει και διδάξει μεταπτυχιακά και προπτυχιακά μαθήματα, όπως: Systems Analysis in Engineering, Engineering Economics, Urban and Environmental Systems, Construction Project Management, Τεχνική Οικονομική, Αρχές Οργάνωσης Τεχνικών Συστημάτων, Διοίκηση Τεχνικών Επιχειρήσεων, Προγραμματισμός Έργων και Διαχείριση Περιβάλλοντος. Έχει διατελέσει Σύμβουλος δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και φορέων, είναι μέλος διεθνών επιστημονικών ενώσεων και οργανισμών, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Διαχειριστών Έργων και αποδέκτης πολλών τιμητικών διακρίσεων. Είναι συγγραφέας πλέον των 90 επιστημονικών δημοσιεύσεων και έξι βιβλίων μεταξύ των οποίων και τα εξής: (1) Συστημική Μεθοδολογία και Τεχνική Οικονομική, (2) Εισαγωγή στο Χρονικό Προγραμματισμό, (3) Βιώσιμη Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων, (4) Αποκέντρωση και Παραγωγικότητα—Στρατηγική Θεώρηση των Μηχανισμών Παροχής Αστικών Υπηρεσιών. Τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέρονται σχετίζονται με την αειφορική επίδοση των επιχειρήσεων.

alt alt alt

Παγκοσμιοποίηση του εμπορίου σημαίνει ανταγωνισμός σε «ανοιχτά αλώνια», στα διεθνή γήπεδα. Έχεις καλή «ομάδα» αλλά δεν έχεις «πελάτες» στην Ελλάδα λόγω «κρίσης»; Ξανοίξου στα μεγάλα «σαλόνια». Στις διεθνείς αγορές. Εκεί ...