Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Κρύστα Τζελέπη

Η Κρύστα Τζελέπη είναι corporate coach, PCC και managing partner της Treasure Lab, με πελάτες όπως: Boehringer, British American Tobacco, Citibank, Diageo, Eurobank, IKEA, Οnnup, Roche, Χρυσή Ευκαιρία, κ.λπ. Εχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες managers στο να γίνουν οι ίδιοι καλύτεροι coaches/managers, ενώ η εμπειρία της ξεπερνάει τις 14.000 ώρες εκπαίδευσης σε στελέχη. Eίναι η πρώτη coach στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε σε επίπεδο PCC (πιστοποιημένη εμπειρία άνω των 750 ωρών) από το International Coach Federation και από τους πρωτοπόρους που έφεραν το coaching στην Ελλάδα το 2004. Από το 2011 συνδιδάσκει το Solution Focused Coaching (ACSTH) με τον Peter Szabo, για επαγγελματίες coaches. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association EMCC και μέλος του International Coach Federation/Greek Chapter. Πριν το 2000, είχε εργαστεί ως HR Manager και Country Training & Development Manager σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, όπως: Marks & Spencer, Citibank, κ.ά.

alt alt alt

Ανέκαθεν η δέσμευση των εργαζομένων αποτελούσε «δυνατό χαρτί» για μια επιχείρηση. Είναι γνωστό ότι η παρακίνηση και η δέσμευση λειτουργούν ως ένα σημαντικό συστατικό της τελικής αποδοτικότητας και του κάθε ...