Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Κωνσταντίνα Κατσάρη-Muston

Η Κωνσταντίνα Κατσάρη-Muston δίδασκε οικονομική ιστορία ως λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Leicester στην Αγγλία για πολλά χρόνια. Τώρα είναι επιχειρηματίας και ενδιαφέρεται για κάθε είδους επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για την προώθηση των προϊόντων τους. Διδάσκει σε startups πως να στήσουν την επιχείρησή τους, πως να βρουν πελάτες και πως να επεκταθούν στις διεθνείς αγορές. Επιπλέον βοηθά μεγάλες εταιρείες να επεκταθούν σε νέες αγορές με πρωτοποριακά προϊόντα. Εφαρμόζει τη lean startup μέθοδο και τη διδάσκει σε συμβούλους επιχειρήσεων στην Αγγλία και στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το blog ekonomiaconsultants.com.

alt alt

Τους τελευταίους μήνες διαβάζω συχνά στο facebook, στο twitter και σε εφημερίδες εκκλήσεις προς τους startupers να σταματήσουν να πηγαίνουν σε events.

Έως και τα τελευταία χρόνια η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα είχε καταρρακωθεί εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών των κυβερνήσεων. Οι περισσότεροι από εμάς ευελπιστούσαν σε μια καλή θέση στο δημόσιο όπου και ...

Τον προηγούμενο μήνα έγραψα το πρώτο μου άρθρο στο "επιχειρώ" σχετικά με το lean startup. Ο τίτλος ήταν "Η Νέα Ελπίδα των Ελληνικών Επιχειρήσεων, Lean Startups".

Σύμφωνα με στατιστικές που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές του δυτικού κόσμου το ποσοστό επιτυχίας νέων επιχειρήσεων παραμένει εξαιρετκά χαμηλό. Συγκεκριμένα, κυμαίνονται στο 25 με 50 τοις εκατό επιτυχίας.