Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Μαρκέλλα Καραδεδέ

Η Μαρκέλλα Καραδεδέ ολοκλήρωσε τις σπουδές της και ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στο Λονδίνο, όπου και παρέμεινε για 12 χρόνια. Ειδικεύεται στην στρατηγική διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων ξένων επενδυτών και την οικονομική επικοινωνία και ανάλυση προγραμμάτων τα οποία βασίζονται στο Equity Fundraising, M&As και IPOs. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίες επιχειρήσεις επενδύσεων και διαχειριστές κεφαλαίων από την Αμερική και την Ευρώπη, καθώς επίσης και με πιο μικρές επενδυτικές αγορές. Πριν από το M&Spark, ασχολήθηκε στην αρχή της καριέρας της με τις Πωλήσεις & την Ανάπτυξη Επιχειρήσεων όπως επίσης και με την Έρευνα & το e-Marketing μέσα από την συνεργασία της με το Nationwide Building Society. Στη συνέχεια απέκτησε σημαντικές γνώσεις και εμπειρία δουλεύοντας στον τομέα Hedge Fund industry της Oil&Gas και στον τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας δουλεύοντας ως Investor Relations Manager του Sector Investment Managers Limited, μια Βρετανική Επενδυτική Εταιρεία Ενέργειας & Διαχείρισης Πόρων, ενώ επίσης, συνεργάστηκε με το deVere Group μια χρηματοοικονομική εταιρεία συμβούλων ως επικεγαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ. Μιλάει Γαλλικά, Ελληνικά και Αγγλικά και είναι μέλος του Φιλανθρωπικού τομέα "100 Women in Hedge Funds". Τον Ιούνιο του 2012 την δέχτηκαν στο πρόγραμμα συμβουλευτικής αποφοίτων του Πανεπιστημίου Brunel.

alt

Το "άγιο δισκοπότηρο" η αλλιώς το "βάπτισμα" στον χώρο των οικονομικών, το οποίο ανακηρύσσει την αποδοχή σας από τους συναδέλφους και την ανώτατη διοίκηση έρχεται όταν σας καλούν στην αίθουσα ...