Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Νίκη Συροπούλου

Η Νίκη Συροπούλου είναι ιδρύτρια του TEDxAcademy και στέλεχος με μακρόχρονη πείρα στον χώρο του Marketing. Ξεκίνησε την καριέρρα της το 1993 από την Procter & Gamble ως Assistant Brand Manager και το 1996 εντάχθηκε στην διοικητική ομάδα της SARANTIS όπου και παρέμεινε ως το 2008 ως Group Director Cosmetics. Κατά της διάρκεια της θητείας της στον 'Ομιλο ηγήθηκε ενός σημαντικού αριθμού επιτυχημένων λανσαρισμάτων όπως το BU, C-Thru και Carroten, ενώ για τον σχεδιασμό και το λανσάρισμα του STR8 κατέκτησε τον τίτλο "Marketing Manager of the Year 2000" Ελλάδος. Στην διαρκεια αυτή το 2007 ανέπτυξε το προιόν Mustang για την εταιρία Estee Lauder, για το οποίο έλαβε το βραβείο "Breakthrough Product of the Year Award" για την Αμερικανική Αγορά. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και κάτοχος MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Brand Management του Πανεπιστημίου του Texas Austin, USA.

Το πρόγραμμα Rising Stars είναι μια παράλληλη δράση του TEDxAcademy. Τα τελευταία δύο χρόνια που δρστηριοποιείται το TEDxAcademy, ασχολήθηκε με τις ιδέες που αξίζει να διαδοθούν ώστε η Ελλάδα να ...