Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Νίκος Φόρος

Το όνειρο του 23χρονου Νίκου είναι να εξελιχθεί σε έναν καινοτόμο επιχειρηματία, ο οποίος θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και τους ανθρώπους γύρω του. Τελειόφοιτος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ο Νίκος έχει καταφέρει να αναπτύξει μια μεγάλη εμπειρία ως trainer/host, συμμετέχοντας στην διοργάνωση συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως μέσω της AIESEC, της βιωματικής πλατφόρμας ηγεσίας που επιτρέπει σε νέους από όλο το κόσμο να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους. Αυτή τη στιγμή είναι Υπεύθυνος Marketing και Τrainer στην Orientum, Volunteers' Trainer στη GloVo-Global Volunteers Platform, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τις στρατηγικές μαρκετινγκ της οικογενειακής επιχείρησης "Εφαρμογές Διακόσμησης Φόρος Ηλίας" (Foroselias.gr).

alt alt alt alt

Πριν 5 χρόνια περίπου έζησα για πρώτη φορά τη βιωματική εκπαίδευση. Ήταν το πρώτο συνέδριο στο οποίο συμμετείχα σα φοιτητής, Εθνικό μάλιστα, του μεγαλύτερου παγκόσμιου φοιτητικού οργανισμού, της AIESEC. Τότε ...