Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Νεκτάριος Σμυρνής

Ο Δρ. Νεκτάριος Γ. Σμυρνής από το 1994 δραστηριοποιείται στον χώρο της Διοίκησης πωλήσεων και από το 2004 κατέχει ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε Βιομηχανίες Δομικών, Χημικών & Κονιαμάτων. Σήμερα είναι Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της βιομηχανίας Χημικών Eurostick. Πολύτιμος συνεργάτης και ηγετικό στέλεχος, με καινοτόμα σκέψη και στρατηγικό όραμα. Υποστηρικτής της διαχείρισης γνώσης με εναλλακτικό και καινοτόμο σχεδιασμό στρατηγικής ανάπτυξης. Το 2011 αναγορεύεται Διδάκτωρ «Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων» του European University της Γενεύης. Είναι ένας εκ των συγγραφέων του Βιβλίου «Στρατηγικό Μάνατζμεντ: Εφαρμογές μοντέλων στρατηγικής σε περίοδο οικονομικής κρίσης» από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος (2011) το οποίο είναι διδακτέα ύλη σε δύο Πανεπιστημιακά ιδρύματα. Επίσης άρθρα του, πλέον των εκατό, έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτες οικονομικές, πολιτικές εφημερίδες και περιοδικά σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και στον ηλεκτρονικό τύπο. Βρείτε το προσωπικό του blog εδώ.

alt alt

Η μεταπολεμική έκρηξη της τεχνολογίας, πρακτικώς κατάργησε το χρόνο διαδόσεως της πληροφορίας, με αποτέλεσμα την ταχύτατη παγκοσμιοποίηση ιδεών και κοινωνικών ρευμάτων, δημιουργώντας κοινωνικές ομάδες με νέα αίσθηση περί δικαίου και ...