Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Νικόλαος Τράντος

Ο Νικόλαος Τράντος σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύθηκε με μεταπτυχιακές σπουδές, στην ψυχολογική αξιολόγηση Ανθρώπων, με τη χρήση Ψυχομετρικών Εργαλείων. Έχει σημαντική και εξειδικευμένη εργασιακή προϋπηρεσία, έχοντας διατελέσει προϊστάμενος τμημάτων HR και υπεύθυνος εκπαίδευσης σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις και συνεργάζεται ως ειδικός σύμβουλος για την ανάπτυξη, την συμβουλευτική υποστήριξη και την εκπαίδευση HR, με μεγάλες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων απο το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ, διαθέτει πολύ μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία σε ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα και ανοιχτά σεμινάρια και είναι εισηγητής σε μεταπτυχιακά προγράμματα μεγάλων εκπαιδευτικών οργανισμών. Ακόμη, είναι ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας και πιστοποιημένος αξιολογητής επιχειρήσεων απο τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης της Ποιότητας.

alt

"Το μάνατζμεντ του μέλλοντος θα είναι αποκλειστικά μάνατζμεντ των αλλαγών" Peter F. Drucker Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτο μέρος της ζωής μας και συστατικό κομμάτι της πραγματικότητας των επιχειρήσεων. Τα τελευταία ...