Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Παναγιώτης Ροσόλυμος

Ο Παναγιώτης Ροσόλυμος είναι επικοινωνιολόγος με εξειδίκευση στο integrated marketing communications και στο new public relations, με έμφαση στα new media και στις unusually bellow the line activities. Είναι επίσης founder & Managing Director στην about U Communications και έχει ιδιαίτερη ενασχόληση τη συμβουλευτική αρθρογραφία στο κομμάτι της υποστήριξης των επιχειρήσεων (δείτε ενδεικτικά αρθογραφία του εδώ).

Πεποίθηση: Η διαδραστική επικοινωνία αλλά και η ψυχολογική ανάλυση του καταναλωτή ως ξεχωριστή οντότητα, πρέπει να έχουν σημαίνοντα ρόλο στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Κάτι μεγάλο έχει συμβεί στα social media στην Ελλάδα! Σε περίπτωση που δεν το είχατε παρατηρήσει, τα social media έχουν επεκταθεί και επεκτείνονται όλο και περισσότερο με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Πλέον το ...

Τι είναι το Guerilla Marketing;

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 15:24
Οι Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing συνεργάζονται καλά και όταν συνδυάζονται, μπορούν να δημιουργήσουν ένα είδος στρατηγικής που ονομάζεται το marketing του «ανταρτοπόλεμου» (Guerilla).

Αν θέλετε οι δυνητικοί πελάτες σας, οι εργαζόμενοι, και η κοινότητα να έχει μια θετική αντίληψη για την επιχείρηση σας, τότε θα πρέπει να διαχειριστείτε την εικόνα της εταιρείας σας.