Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Στάθης Χαϊκάλης

Ο Στάθης Χαϊκάλης είναι ιδρυτής και κύριος μέτοχος της εταιρείας Στρατηγικής Επικοινωνίας, Communication EFFECT. Παράλληλα, είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας AvantBrand, η οποία αναπτύσσει και υλοποιεί στρατηγικές Ψηφιακής Επικοινωνίας. Διπλωματούχος του Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Εργάστηκε (1979 – 1999) ως αρθρογράφος στον «Οικ. Ταχυδρόμο» και το «Βήμα της Κυριακής». Η Communication EFFECT εκπροσωπεί στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη διεθνή εταιρεία επικοινωνίας, Edelman. Ο Στάθης Χαϊκάλης έχει χειριστεί σημαντικά projects στους τομείς της στρατηγικής επικοινωνίας, του brand building, καμπάνιες για την ενημέρωση ευρέως κοινού, δίκτυα πληροφόρησης τοπικών κοινωνιών κλπ.

alt alt alt

Μάλλον είχαν μεγάλα «βαρίδια» οι πολλές συζητήσεις που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη νέας επιχειρηματικότητας. Όπως το 98% των θεμάτων που συζητούνταν ή αναπτύσσονταν στην χώρα, όλα ...