Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Χρήστος Φασλής

Ο Χρήστος Φασλής γεννήθηκε το 1983 στα Τρίκαλα, όπου και μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος & Διαμεσολαβητής. Στο δικηγορικό του γραφείο, ασχολείται κυρίως με υποθέσεις που άπτονται του εταιρικού και αστικού δικαίου, όπως και του δικαίου εμπορικών σημάτων και εξυγίανσης των επιχειρήσεων. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα διαμεσολάβησης και εναλλακτικής επίλυσης διαφορών από το βρετανικό φορέα CEDR, από τον οποίο διαπιστεύτηκε ως Διαμεσολαβητής το 2011 και είναι στον κατάλογο των Διαπιστευμένων Ενδοσυνοριακών Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, με αντικείμενο σπουδών τον Νομικό Πολιτισμό. Αρθρογραφεί τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και συχνότερα στην οικονομική εφημερίδα Ημερησία και στον ιστοχώρο maga.gr.

alt alt alt

Η διαμεσολάβηση (Mediation) είναι μία πασίγνωστη διεθνώς μέθοδος επίλυσης διαφορών. Μαζί με το θεσμό της διαιτησίας (Arbitration) συναποτελούν το κυριότερο δίπολο των εναλλακτικών μορφών επίλυσης των διαφορών (ADR).