Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

facebook-icontwitter-iconlinkedin-icongoogle-plus-iconinstagram-iconrss-icon

Είσοδος / Εγγραφή

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Είσοδος

Σύνδεση με τον λογαριασμό μου:

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό?

Εγγραφή
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο epixeiro.gr και επωφελειθείτε από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.
 
 
Χριστόφορος Παππάς

Ο Χριστόφορος Παππάς είναι ιδρυτής της eLearning Industry LLC, "eLearning ecosystem", με έδρα το Delaware των ΗΠΑ. Στο eLearning ecosystem ανήκουν οι ιστοσελίδες eLearningIndustry.com "The Leading Source for Professionals Involved in the eLearning Industry" και το VivaeLearning.com "Free Video Tutorials for eLearning Professionals". To eLearning ecosystem σε παγκόσμιο επίπεδο αριθμεί 75.000 επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην αγορά της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Επιπλέον, είναι κάτοχος MBA και ΜEd (Learning Design) από το Bowling Green State University των ΗΠΑ, και προπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί σε αρκετές εταιρείες των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκή Ένωσης ως σύμβουλος ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Από το Ιανουάριο του 2012 εργάζεται ως Project Manager στην Learn-e-pedia A.E. του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, της μεγαλύτερης ψηφιακή εκπαιδευτικής πλατφόρμας στη διάθεση μαθητών και εκπαιδευτικών μέσα από τον υπολογιστή κάθε σπιτιού.

alt alt alt alt

1. Ποια είναι τα κριτήρια που καθορίζουν τη μετατρεψιμότητα μιάς συμβατικής εκπαίδευσης σε ηλεκτρονική (eLearning); 2. Έστω ότι η εν λόγω εκπαίδευση μπορεί να μετατραπεί σε eLearning, τι πρέπει να ...